2016

2016 ajot….

3 thoughts on “2016”

  1. Meikäläisen näkökulmasta 20-vuotta vanha vene on upo uusi. Jaon voisi varmaan tehdä monella tapaa. Turvallisuus ja ajoseura on mielestäni hyvät perusteet. Omalla pikku vanhuksella tuli kieltämättä koominen olo hitaassa luokassa, kun vierestä lähti pari isoa, tuoretta Yamarinia, joissa taisi olla teholukemat 250 tai 300. Mutta sehän ketä lähdössä on, riippuu millaisen matkavauhdin kippari ilmoittaa järjestäjille. Hienoja seikkailuja koettu 2 kertaa, ja viime kerran lohikeitto oli herkullista.
    Kiitos järjestäjille hirmuisesta työmäärästä ja hienosta tapahtumasta!

  2. Moi,

    tuo pelkän veneen ikä ei välttämättä ole oikea tapa… “Oikea” historiikki-venepaketit lähtevät ehdottomasti ensin (max. 10 venettä tällä hetkellä). Ilmoittautuneita venekuntia nyt 75, joten lähempänä tapahtumaa kun varmistuu lähtijöiden todellinen määrä, myös lähtöjen määrä ja järjestys lyödään lukkoon. Ja ehdottomasti ensimmäinen kriteeri lajittelussa on turvallisuus.

    terv. Tiina T.

  3. Olisko ideaa jos lähtöjärjestys esim. 1 lähtö yli 20 vuotiaat veneet. 2 lähtö tuoreemmat? On kuitenkin kyse muistojen ajoista. Terv. Ilkka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2007-2018