Ilmoittautuminen MSSA 9.7.2016 tapahtumaan alkaa NYT!

 

Muistojen Suur-Saimaan Ajot-tapahtuma toteutuu jälleen tänä kesänä reitillä Lappeenranta-Puumala-Lappeenranta. Tapahtuman keskipisteenä Lappeenrannassa toimii Sataman Loiste. Varmistathan osallistumisesi 2016 Muistojen Suur-Saimaan Ajoihin lähettämällä ilmoittautumisesi osoitteeseen:

harri.toivanen@mssa.fi

Sähköpostiin seuraavat tiedot:

  1. kipparin nimi
  2. sähköpostiosoite
  3. puhelinnumero nyt ja tapahtuman aikana
  4. kotisatama
  5. vene + kone
  6. matkavauhtisi tapahtumassa
  7. venekunnan koko (hlöä)

Turvallisuussyistä järjestäjät pidättävät oikeuden rajata osallistujamäärää (max. 80 venekuntaa). Jos ilmoittautumisia tulee yli maksimimäärän, voi ilmoittautua jonotuslistalle peruutuksien varalle.

Tapahtuman aikataulu ja reitti on pääpiirteissään sama kuin viime vuonna. Uusille tiedoksi ja jo mukana olleille muistinvirkistämiseksi katso MSSA 11.7.2015 INFO. Paketti päivitetään tälle vuodelle ennen tapahtumaa.

Taasha myö sit tavataan!

MSSA Järjestelytoimikunta

Ilmoittautujat päivitetään mahdollisimman nopeasti sivulle http://www.mssa.fi/2016-osallistujat. Jos ilmoittautumisesi ei päivity sivulle parissa päivä, ota yhteyttä järjestäjiin (harri.toivanen@mssa.fi).
HUOM! Lähtöjärjestys ei ole sama kuin osallistujalistan järjestys. Lähtöjärjestys päätetään noin viikkoa ennen tapahtumaa.