Paljon uutta

Ensimmäinen täysi viikko takana. Kerrataanpa mitä sivuilta löytyy

Osallistujaveneitä

Sivuilla julkaistaan ajoissa mukana olleita venekuntia. Veneet on jaoteltu lähtöluokkien mukaan ja vene-esittelyiden lisääntyessä jaetaan lisää, jotta listat pysyisi selvälukuisina.
Osallistujien vene-esittelyitä odotamme mielenkiinnolla lisää. Lähettäkää toki esittelyitä, muidenkin iloksi!

Säännöt

Sivuilla on ajojen säännöt, jotka tarkentuvat kesää mennessä. Rautalangasta väännettynä. Tapahtuma ei ole kilpailu vaan kokoontumisajot!

Yhteystietoja

MSSA-tapahtuman isäntänä Miko Huomo. Järjestelyitä avustamassa Harri Toivanen ja Antti Laitala. Kotisivuja & Facebook-sivuja ylläpitää pääosin Valtteri Pihlström.

Sponsorit

s_184Jotta saamme tänäkin vuonna tarjota osallistujille, tämän Suomen mittakaavassa ISON moottorivenetapahtuman. Tarvitsemme taaksemme tukijoita. Tällä sivulta löytyy yhteistyökumppanimme vuodelle 2015. Mikäli yhteistyö MSSA:n kanssa kiinnostaa, ottakaa ihmeessä yhteyttä Miko Huomoon.

Hienoja tarinoita vuosien takaa

PepecatTänne keräämme vanhojen konkareiden tarinoita entisaikojen veneharrastuksesta. Ei välttämättä tarvitse olla kilpakuljettajien tarinaa. Pääasia että tapahtuman hengessä pysytään. Ismo Marttinen lähetti mahtavan tarinan. Käykää ihmeessä lukemassa.

V Suur-Saimaan Ajot 1969Anssi Haverinen on innokas Suur-Saimaan Ajojen tietäjä. Hän on aikanaan kiertänyt katselemassa kilpailuita ja täten häneltä löytyy myös läjäpäin materiaalia ajoista. Julkaisemme hiljalleen Anssin Arkisoista mm. lehtileikkeiä.

SavonSanomat 25.7.1982
SavonSanomat 25.7.1982

Tatu Marttinen on “villien kyläkisojen tietäjä”. Etelä-Savossa on aikoinaan ajettu kyläkisoja, joissa säännöt olivat nykymittapuussa erittäin.. erittäin villejä. Katsojia kilpailuissa oli satoja, jopa tuhannen katsojan raja on rikottu eräänä vuonna Kapustansalmella!
Tarinat jatkuu, kunhan saamme kuvien ja tarinoiden omistajilta luvat julkaista niitä.

MSSA AJOT

Kaikki ajetut MSSA-ajot listattuna 2007-2014.
Harmiksi webmasterilla ei ole kaikista tapahtumista omakohtaisia kokemuksia. Saatika valokuvia!
Tätä päivitetään sitämukaa, kun materiaalia tulee.

 

Kiitos tukijoille, kiitos lukijoille ja erityisesti kiitos osallistujille!